Putojančio vyno ir sulčių punšas

Komentarai: 1
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai:
  • Alitos putojantis vynas, 0,5 litro
  • Apelsinų sultys, 0,5 litro
  • Vanduo, gazuotas, 0,5 litro
  • Ledukai, 4 saujos
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sultyse ištirpiname cukrų.

  2. Sultis sumaišome su gazuotu mineraliniu vandeniu.

  3. Į didelį dubenį suberiame ledukus, supilame sultis ir putojantį vyną (sausą).

  4. Papuošiame punšą vaisiais: apelsinų ar citrinų griežinėliais, braškėmis, avietėmis ir pan.

Receptą atsiuntė Aida

Komentarai (1)


  • Ginta 2016-03-19 22:21

    Lux


Daugiau receptų